• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.05.2017

23:01

VOJISLAV MIJIĆ LAUREAT KUĆE SLAVNIH: Ginisov rekorder u maratonskom plivanju dobio NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO!

Vesti

VOJISLAV MIJIĆ LAUREAT KUĆE SLAVNIH: Ginisov rekorder u maratonskom plivanju dobio NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO!

Podeli vest

U londonskom Vindsoru održana je Ceremonija zaslužnih i počasnih plivača maratonaca u Kući slavnih u plivanju za 2017. godinu

Tom prilikom na Ceremoniji IMSHOF 2017 dodeljene su mnoge nagrade. Od onih najmanjih za zaslužne plivače, zaslužne organizatore, pilote brodova koji prate plivače do onih najvećih kao što je Poseidon Award (Posejdon nagrada), koja je otišla u ruke legende spskog maratonskog plivanja i člana Kuće slavnih, Šapčanina Vojislava Mijića.

Privatna arhiva

Najveću nagradu POSEIDON AWARD naš plivač inače i trostruki Ginisov rekorder u maratonskom plivanju, dobio je za životno delo.

- Velika čast je ukazana meni, ali i gradu Šapcu i Srbiji, jer sam tom prilikom na Ceremoniji prezentovao i naš čuveni Šabački plivački maraton od Jarka do Šapca u dužini od 19km. koji ove godine puni 48.godina- kaže Vojislav Mijić.

Privatna arhiva

On ističe da je prezentacija Šabačkog maratona dobila veliki aplauz, te da je postalo potpuno jasno, da ovo plivačko takmičenje postaje u svetskim okvirima veliki brend Srbije.

Privatna arhiva

Mijić otkriva da je istom prilikom istaknuta nominacija da Šabački prlivački maraton u što skorijoj budućnosti i sam udje u plivačku Kuću slavnih, te da postoje velike šanse da se tako nešto i ostvari.

ELITA NA SAVI Visok rejting učesnika Šabačkog plivačkog maratona!

BRUKA U ŠAPCU: Šampionu maratonskog plivanja Vojislavu Mijiću i "Šabačkim delfinima" lokalni moćnici ne daju na bazen!

ZAŠTO ĆUTI MINISTARSTVO: Vojislav Mijić predsednik Šabačkih delfina, upozorava na alarmantu uzurpaciju Gradskog bazena!

(VIDEO) VOJISLAV MIJIĆ PROTIV LOKALNIH MOĆNIKA: Samovolja vaterpolo kluba zatvorila bazen za Šabačke delfine!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set