• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

03.05.2017

13:41

PRIVEDEN VOZAČ KOMBIJA! Pijan prošao kroz crveno u centru Novog Sada!

Vesti

PRIVEDEN VOZAČ KOMBIJA! Pijan prošao kroz crveno u centru Novog Sada!

Podeli vest

Saobraćajna policija je danas, oko 11 sati,zaustavila vozača teretnog kombija beogradskih registracija, koji je prešao na crveno svetlo na semaforu na najprometnijoj novosadskoj raskrsnici, na uglu Jevrejske ulice i Bulevara oslobođenja

Pored prolaska na crveno,  saobraćajci su doživeli još jedno neprijatno iznenađenje.

 - Kada smo izvršili alko-tekst nad vozačem V.D.(39) , koji je iz Beograda, pokazalo se da je imao čak 2,21 promila alkohola u krvi. Zaista je ovakvom vožnjom u pijanom stanju prava bomba smrti na drumovima, mogao je da izazove veliku tragediju i pravo je čudo kako se u ovakvom stanju  dovezao iz Beograda do Novog Sada - kaže za Informer jedan od službenika nvoosadske  saobraćajne policije.

 Kako saznajemo, pijani vozač se pravdao da je sinoć slavio rođendan deteta i da je malo više popio, a policajce je ubeđivao da danas nije okusio ni kap alkohola i da su maligani u krvi “ostali od sinoćne proslave”.

-  On je od ranije poznat saobraćajnoj policiji i ima više prekršaja. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati, a verovatno će već sutra po kratkom postupku biti priveden kod sudije za prekšaje, koji će mu, nadamo se, izreći adekvatnu kaznu - kaže naš sagovornik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set