• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2017

20:36

(VIDEO) BOLJE DA JE ĆUTAO! Francuski voditelj se izvinio Srbima zbog sramne izjave, ALI...

Vesti

(VIDEO) BOLJE DA JE ĆUTAO! Francuski voditelj se izvinio Srbima zbog sramne izjave, ALI...

Podeli vest

Francuski radio voditelj Gijom Meris, koji se nedavno 'proslavio' skandaloznom izjavom da 'razgovor sa Srbima skraćuju život za 15 minuta' uputio je šturo izvinjenje nakon što je na društvenim mrežama žestoko iskritikovan zbog svog sramnog gesta

Posle brojnih reagovanja srpkse zajednice širom sveta, koji su na adresu njegove radio stanice poslali hiljade protestnih komentara, na samom početku svoje nove emisije Meris se izvinio svim Srbima povodom svoje izjave.

On je naveo da se u medijima često izgovore stvari bez razmišljanja, poručujući da 'nisu svi Srbi takvi'.

 

Attention, petit migrant, tu risques de te faire pincer très f...

Dans Si tu écoutes, j'annule tout, j'ai trouvé des militants FN plein d'assurance rassurante. Posted by Guillaume Meurice on Monday, May 1, 2017

 

Ipak, ostaje pitanje koliko je njegovo izvinjenje bilo iskreno, s obzirom na to da je, komentarišući jednu od poruka koje je dobio, a u kojoj se kaže da će 'biti ispečen' na ražnju, iskoristio za to da kaže kako je eto ranije bio u pravu.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
andjelka

pre 6 godina

vise puta saljem komentar ali ga ne objavljujete i sad cu opet francuzi nisu samo g ;;vna vec i konji i to veliki poz

NOVY

pre 6 godina

sram te bilo VREDJAS KONJE!!!! nisu svi Francuzi potkupljeni od neprijatelja SRBA!!! ALI je on sigurno dobro placen da izgovori takvo nesto!!!!!

Mai

pre 6 godina

Ja sam mu poslala vise melova!!!To je hronikor koji ismejava i Francuze 9 miliona koji su uz Mari La Pen.Ne prestaje.Idiotttt!NJihov posao je iskljucivo ismejavanje.CIRKUSSSS!!!Nevole ga Francuzi.IDIOOTTT!

stuns

pre 6 godina

Džukela! Pregazili su vas nemci za 2 minuta. Otići će Ajfelova kula u staro gvožđe!

Nina

pre 6 godina

Ponovo je pokazao koliki je nacista I glupan. Mozda ce ga peci na raznju ali ne Srbi vec oni sto im glave seku u sred Francuske.

Mora da je neki itelektualac i

pre 6 godina

Debil, a ima i naših debila kojima je bolje da ćute. Ovaj što je poslao ' bićeš ispečen na ražnju' bolje da nas više ne brani! Nego sledeći put nek' se ugrize za jezik i nek' ćuti... ako voli svoju zemlju neka gricka nokte i mane se tastature, slanja mejlova. Ne razumem zašto se ljudi koji nemaju vokabular petljaju i misle da su bitni, sedi majstore sa strane i ćuti, ne ide ti razmišljanje. n

Mara

pre 6 godina

Ma covek pojma nema ni o cemu,da nesto zna, ne bi izjavljivao ovakve gluposti.To je jadna mala dusica koja zivi u mraku,obasjana svetlom jedne male svecice,ono sto moze da vidi okolo te svecice je sve u njegovom zivotu,za sve sto je dalje od toga,vlada potpuni mrak.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set