• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2017

12:12

(VIDEO) NEZAPAMĆENO NEVREME U RUMI I OKOLINI! S neba se obrušio STRAŠAN GRAD!

Vesti

(VIDEO) NEZAPAMĆENO NEVREME U RUMI I OKOLINI! S neba se obrušio STRAŠAN GRAD!

Podeli vest

Jak pljusak, praćen grmljavinom i gradom zahvatio je Rumu, Šid i okolinu!

Jako nevreme zahvatilo je danas sever Srbije, uz obilnu kišu, jak vetar i grad! 

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

Danas nas u celoj Srbiji očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskin nepogoda sa obilnim pljuskovima, grmljavinama, gradom i jakim vetrom, navode u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Danas će uglavnom biti svežije, oblačno, nestabilno uz čestu pojavu kiše i pljuskova. Količina padavina biće od 10 do 30 litara po metru kvadratnom. Minimalne dnevne temperature biće od osam do 14 stepeni, a maksimalne od 17 na zapadu Srbije do 23 stepena na jugu.

U subotu u većem delu suvo uz delimično razvedravanje, samo još ponegde na istoku ujutro i pre podne kratkotrajna kiša ili pljusak.

U toku noći ka nedelji na jugozapadu, a u nedelju i u ostalim krajevima jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set