• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

17.05.2017

11:08

(VIDEO) FAŠISTI PRERUŠENI U DEMOKRATE! Pogledajte kako "građanski Novosađanin" BRUTALNO VREĐA KOMUNALNU INSPEKTORKU!

Vesti

(VIDEO) FAŠISTI PRERUŠENI U DEMOKRATE! Pogledajte kako "građanski Novosađanin" BRUTALNO VREĐA KOMUNALNU INSPEKTORKU!

Podeli vest

Učesnik takozvanih "građanskih protesta protiv diktature" u Novom Sadu pokazao pravo lice i na najgori mogući način izvređao komunalnu inspektorku

 


Kada je komunalna inspektorka u Novom Sadu, po prijavi građana, sa dva komunalna policajca izašla na teren da kazni Đuru Trkulju, jednog od predvodnika "protesta protiv diktature", zbog ruženja spomenika narodnom tribunu Svetozaru Miletiću lepljenjem nalepnica sa natpisom "Građanski NS protiv diktature",   jedan od njegovih saboraca je komunalnom policajcu rekao da nema pravo da reaguje - jer ne priča "novosadski"?!

 - Nije mi jasno, jako sam alergičan kad neko ko ne zna da priča novosadski, dolazi ovde da me ispituje bilo šta - kazao je taj "građanski Novosađanin", koji se navodno bori "protiv diktature".

 Snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a reakcije su bile uglavnom izuzetno negativne.

- Takvi poput njega su problem, a ne oni koji su došli u Novi Sad da žive. Da ga pitate, videli biste da podržava samo rečima zapadne vrednosti demokratije, a da se u svom gradu toga ne pridržava. On kao da ne zna da upravo na Zapadu u svim gradovima ne žive samo starosedeoci - napisao je u komentaru Nemanja Popov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Bandera

pre 6 godina

Ja ovog čoveka ništa ne razumem! Zašto redakcija nije njegovu izjavu titlovala, kako bi svi koji ne znaju novosadski govor mogli da razumeju šta je čovek rekao!

Novosadjanin

pre 6 godina

Postovani, ovaj komunalni inspektor i inspektorka su krajnje profesionalni i nije bitno sa kojim naglaskim govore. Oni su zakonom ovlasceni predstavnici R. Srbije i Novog Sada. A kvazi doktor Trkulja bi mogao da dobije i krivicnu prijavu jer je vredjao inspektora na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi... Srbija je zemlja vladavine prava. Molim nadlezno tuzilastvo da reaguje. Veliki pozdrav iz Novog Sada !!!

vlada

pre 6 godina

....tipična Čankova "politika" i vokabular - gradjanska Srbija!? Niti su to gradjani, niti SRBI, nego najobičniji anarhisti fašističkog stila! Novi Sad je srpski grad i to će ostati! kome se ne svidja - marš iz njega!

betmen

pre 6 godina

Rekao bih da je i Đuro, tj. deda mu odnekle stigao vozom...

Milan Visković Džakalo

pre 6 godina

То је на таласу Државног посла. А држава финансира антидржавно деловање на РТВ.

Barbara Liry

pre 6 godina

Nezna ni gde je supalj dok se ne napipa. "Novosadski" je lujkina (ludakova) izmisljotina. Tako nesto ne postoji i zasto budalama davati na znacaju? Ili smo kod toga: dokle ide ljudska glupost i primitivizam?

Bojan

pre 6 godina

Od kad ima "novosadski". Mi znamo za srpski u našoj zemlji a ne nekakav pro-ustaški natovski separatistički npr.

Milan

pre 6 godina

A Trkulja je baš čistokrvni Vojvođanin kada bi se z...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set