• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

20.05.2017

14:29

SPREMITE SE! ZA NEKOLIKO SATI STIŽU PLJUSAK I GRMLJAVINA! A evo šta nas čeka sutra i narednih 7 dana...

Vesti

SPREMITE SE! ZA NEKOLIKO SATI STIŽU PLJUSAK I GRMLJAVINA! A evo šta nas čeka sutra i narednih 7 dana...

Podeli vest

Meteorološke prilike u Srbiji narednih dana neće biti po želji većine građana, jer ponovo ulazimo u period nestabilnosti

 

 

Dva dana je trajalo lepo i "ujednačeno" vreme, ali tome je danas došao kraj, jer se sprema kiša sa grmljavinom.

Popodne i uveče nas čeka promena vremena, lokalno, sa pljuskovima.

Što se tiče narednih 7, a možda i 10 dana, preovlađivaće slično vreme, sa padavinama i maksimalnim dnevnim temperaturama do 25 stepeni.

Tanjug

Štaviše, zasad se za kraj maja najavljuje pad temperature, pa će biti prijatnih 20 stepeni, ali pošto je to prognota koja premašuje period od 7 dana, treba je uzeti s rezervom.

Nešto hladnije, po običaju, biće na severu zemlje, za 3-4 stepena, dok bi na jugu bilo malo toplije, ali opet, ne sa temperaturama iznad 25-26 stepeni.

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Tanjug

Više padavina se očekuje u centralnim i južnim krajevima. Po podne u severnim krajevima doći će do delimičnog razvedravanja. Vetar umeren i jak severni, severozapadni krajem dana i u toku noći u slabljenju.

Jutarnja temperatura biće od 10  do 17 stepeni, najviša dnevna od 20  do 25 stepeni.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Po podne se očekuje delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak severni, severozapadni krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 24 stepena.

Tanjug

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblačno i nestabilno, sa pojavom popodnevnih pljuskova i grmljavina. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa jakim pljuskom i gradom. Zatim do kraja perioda sunčano. Temperatura u granicama proseka za ovo doba godine.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toprak

pre 6 godina

Nema nedelje da nema Kise. Ovo Leto nece biti nikakvo. Ma bezi bre. Idem u Afriku tamo je uvek toplo !\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set