• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

06.06.2017

22:55

SNEKI ODUŠEVILA ČARAPANE: Stotine Kruševljana u Čitluku na manifestaciji "Horizonti konopljare"

Vesti

SNEKI ODUŠEVILA ČARAPANE: Stotine Kruševljana u Čitluku na manifestaciji "Horizonti konopljare"

Podeli vest

Na drugi dan Svete Trojice, kada je seoska slava, u Čitluku kod Kruševca organizovana je svetkovina ,,Horizonti konoljapre,,. Opštenarodno veselje koje organizuje Savet mesne zajednice Čitluk dešava se već 17 godina zaredom

Konopljara u Čitčulku je arheološko nalazište koje datira iz desetog milenijuma pre nove ere i označava kontinuitet postojanja ljudskog naselja na potezu sela Čitluk.

U revijalnom delu manifestacije "Horizonti konopljare" nastupila je poznata estradna umetnica Snežana Babić Sneki.

- Hvala gospodu i hvala narodu koji me podržava. Svuda gde treba, ja sam tu i drago mi je što sam večeras u Čitluku na velikoj proslavi- kazala je Sneki.

Ona je svojim poznatim hitovima oduševila Čarapane, koji su je pozvali da ponovo dodje.

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima i predstavnici privrednog života grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set