• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2017

07:29

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Mora da plati tri miliona evra poreskog duga: RODIĆ SAD TRAŽI SPAS OD SOROŠA!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Mora da plati tri miliona evra poreskog duga: RODIĆ SAD TRAŽI SPAS OD SOROŠA!

Podeli vest

Medijski mafijaš Aleksandar Rodić u svom Kuriru naprasno počeo da hvali Džordža Soroša kao borca za demokratiju!?! Rodić očekuje milionsku donaciju zloglasnog tajkuna koji izaziva ratove i sukobe širom sveta

ČITAJTE JOŠ:


APELACIONI SUD PRESUĐUJE TAJKUNU! MIŠKOVIĆ: NEĆU ŽIV NA ROBIJU
Gazda "Delte" uoči današnjeg početka sednice na kojoj će mu biti izrečena pravosnažna presuda poručio advokatima da ga brane kako znaju i umeju

TAJNI DOSIJE RUSKIH SUŽBI: Ko sve plaća Zorana Zaeva da napada Srbiju

LUDO! 3.900 osmaka 'zaboravilo' na maturu!

RAZVOD GODINE! Sonja ostavila Lukasa zbog Jarića?!
Supruga slavnog pevača navodno već mesecima u tajnoj vezi s košarkašem

AMERIKANAC U VIMBLDONU: AGASI U LONDONU S NOLETOM
Potvrđeno da će Andre Agasi biti sa srpskim šampionom tokom celog turnira na Vimbldonu. Stručnjaci očekuju Đokovićev veliki povratak


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rastko

pre 6 godina

Polako s'placanjem ! Dug jos nije dostigao 5 milona evradi da bi Rodic imao razloga za PRPU kao i Miskovic ! Sad tek shvatam kolicinu teskoca koje imaju tajkuni koji moraju da cekaju do poznih godina zivota da im drzava presudi za malverzacije koje su pocinili od rane mladosti !

rastko

pre 6 godina

A zasto Rodic ne bi hvalio svog ortaka? Mene vise brine sto se Rodicu dozvoljava da preko svog medija nekaznjeno i neosnovano pljuje premijera, sada predsednika drzave a da tuzilastvo ni prstom nije maklo niti SME da udje u prostorije tog nazovi medija da bi 'kepeca' za usi izvuklo i dovelo pred SUD da obrazlozi DIKTATURU koja vlada Srbijom ! ! ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set