• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

04.07.2017

12:50

(FOTO) OTAC NEĆE DA PRIZNA MALU ALINU! Posle najveće sreće, drugu najstariju trudnicu u Srbiji i sestru Rasima Ljajića DOČEKAO ŠOK!

Vesti

(FOTO) OTAC NEĆE DA PRIZNA MALU ALINU! Posle najveće sreće, drugu najstariju trudnicu u Srbiji i sestru Rasima Ljajića DOČEKAO ŠOK!

Podeli vest

Novopazarka Atifa Ljajić rodila je u 60. godini zdravu devojčicu. Ona je u Srbiji druga porodilja po starosti. Majka i beba su sinoć bolničkim kolima doputovale u rodni grad

 

Nakon više pokušaja da postane majka putem vantelesne oplodnje, uz devetomesečni nadzor lekara Ginekološko-akušerske klinike u Beogradu, Atifa je presrećna što je makar i u 60. godini dočekala da uzme u naručje svoje dete. Godine i zdravstveni problemi, kaže, neće je omesti da ćerki Alini pruži najbolje što može.  

- Super su me pazili što se tiče profesora, profesorke, svi su me super pazili. U utorak je bio carski rez, a u sredu su mi je doneli. Najsrećniji dan bio je 21. jun kad sam je uzela - kaže porodilja Atifa Ljajić.

rts.rs/printscreen

Atifa je provela radni vek u Tekstilnom kombinatu "Raška", koji je propao, a ona se našla na Zavodu za tržište rada. Živi u podstanarskoj sobi u Novom Pazaru sa osam godina starijim mužem Šerifom Nokićem kome je ovo drugi brak.

Muž je bio uz nju sve vreme lečenja, međutim, nakon osam godina braka sa Atifom i rođenja deteta, i on je najavio odlazak. Ne želi, kaže, da Alini da svoje prezime, niti da se vodi kao njen otac.

Na pitanje novinara da li će pomagati u odgoju deteta kaže da ne bi mnogo pričao.

- Ona je srećna i ona je njeno završila - kaže Nokić. 

Za sada ovoj hrabroj ženi u prvim danima u odgajanju bebe pomažu dve patronažne sestre iz Novopazarskog Doma zdravlja, Marijana Milenković i Ana Nikolić, a kada one završe posetu, Atifa ostaje bez podrške.

rts.rs/printscreen

Šerif nije hteo ispred kamere da otkrije zašto ih napušta. Rekao nam je da ima četvoro dece iz prvog braka, da je na vantelesnu oplodnju pristao samo da bi ispunio Atifi želju i da ima teške zdravstvene probleme.

Ipak, ostaje nada da će pobediti ljubav i da će o maloj Alini brinuti oba roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Ako zivi kao podstanar i ne radi sta onda ona moze da pruzi detetu. Nije odvoljno samo hteti da se ima dete zbog licnih nekih potreba nego je to velika odgovornost prema tom detetu. Kako to da zakon dozvoli vantelesnu oplodnju tako staroj osobi koja nema mogucnosti za odgajanje deteta.

MirjanaJ

pre 6 godina

@NinanPa joj, ako toliko žarko želi to dete pa prestanite osuđivati. Toliko pametovanja u ovoj zemlji, a u stvari malo pameti. Zar treba biti toliko zloban i osuđivati ovu ženu zbog njene žarke želje da su ljudi iz njenog okruženja ubedili muža da je ostavi. U svakom slučaju devočica će joj biti zahvalna jer je rodilan

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set