• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.08.2017

06:53

SPASAVAJ SE KO MOŽE! Danas do 38 stepeni!

Vesti

SPASAVAJ SE KO MOŽE! Danas do 38 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, sapštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 15 do 23, najviša temperatura od 35 do 38 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 23, najviša oko 37 stepeni.

Očekuju se nepovoljne biometeorološke prilike za sve hronično obolele i osetlĽive osobe. Naročit oprez se savetuje srčanim bolesnicima. 

Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje, razdražljivosti i poremećaja sna. Termički uslovi znatno iznad prosečnih vrednosti zahtevaju opreznost i zbog toga se preporučuje adekvatno odevanje, boravak u hladovini i adekvatna zaštita od UV zračenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set