• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.08.2017

21:07

AMSS: Veći broj vozila na putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske!

Vesti

AMSS: Veći broj vozila na putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske!

Podeli vest

Saobraćaj se večeras u Srbiji odvija bez vanrednih zastoja i prekida, a pojačan je i na graničnim prelazima.

Veći broj vozila je na autoputevima iz pravca Hrvatske i Mađarske ka Makedoniji i Bugarskoj, ali i na prioritetnim putevima ka Crnoj Gori, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim terminalima za putnička vozila, večeras su zadržavanja na prelazu Gradina sa Bugarskom na ulazu u Srbiju oko 100 minuta, dok su na izlazu iz Srbije na prelazu Horgoš sa Mađarskom oko 60 minunta.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promeljivo, naveo je AMSS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set