• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2017

06:51

GOTOVO RASHLAĐIVANJE, OD DANAS OPET PAKAO! Tropski dani i noći u Srbiji SVE DO PETKA!

Vesti

GOTOVO RASHLAĐIVANJE, OD DANAS OPET PAKAO! Tropski dani i noći u Srbiji SVE DO PETKA!

Podeli vest

Od danas do petka u Srbiji vrlo toplo, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni, upozorio je danas RHMZ

 

U četvrtak i petak sunčano i vrlo toplo uz slab i umeren, a u petak i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u većini mesta od 37 do 40 stepeni.

U petak krajem dana i tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima kratkotrajna pojava pljuskova sa grmljavinom. 

U subotu osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom posle podne i uveče. 

Lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima i temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set