• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

09.08.2017

12:11

(VIDEO) ALBANKE IZ SRCA SRBIJE! Zahvaljujući njima, seoska domaćinstva se NISU UGASILA!

Vesti

(VIDEO) ALBANKE IZ SRCA SRBIJE! Zahvaljujući njima, seoska domaćinstva se NISU UGASILA!

Podeli vest

Albanske mlade, poslovično dolazeći iz okoline Skadra i Tirane, biraju srpske neženje sa obronka Kopaonika, ali i dalje, od Beograda do Pirota. Iz takvih veza u poslednjih šest godina rodilo se oko 500 brakova, a Albanke ne kriju zadovoljstvo

 

Jedna od njih je Mia, po koju je zbog nedostataka žena na selu došao Zoran Jovanović (45) iz Donjeg Stupnja.

- Bio je lep, a lep mi je i dan-danas. Lepo se slažemo. Ali šta znam, ovako mi se sviđao kao momak, a čula sam da dosta devojaka iz Albanije dolaze pa se udaju u Srbiji i da se dobro živi i čula sam da ste baš super, fini ljudi. Ako prihvatiš čoveka, moraš da prihvatiš sve što ima, i veru i porodicu. To znači prava ljubav - zaključuje ona za RTS.

RTS printscreen

Njen suprug ne krije da se plašio reakcija okoline, ali ga je pojava Mie u potpunosti očarala i uverila ga da mu je sopstvena sreća najvažnija.

- Godinu dana sam se mučio sam sa sobom, šta će da mi kaže ko, da li će da mi kaže nešto. Dolazi ona - sandale, šalvare.  Ja 120 kilograma, ona daj bože da je imala 50. Mi smo se tad videli, upoznali, dogovorili - priča Zoran Jovanović.

Da nema zamerku na saživot sa Albankom, najbolje potvrđuje činjenica da je njegovim stopama krenuo i mlađi brat Dragutin koji je za suprugu odabrao Mirjanu.

RTS printscreen

Jovanovići su tada napravili duplo slavlje, dva venčanja.

- Ne radimo mnogo, uglavnom čuvamo decu - navodi Mirjana.

Sličnu sudbinu odabrala je i mlada Flora, koja je došla u familiju Damjanović iz susedne Garevine.

- Drugarica mlađa od mene se udala tu, pa sam rekla: kako može ona da živi tu, mogu i ja - ispričala je nova snajka, dok njen muž Miroslav otkriva da su se pre stupanja u brak videli dva puta.

RTS printscreen

Interese albanskih mladi uglavnom zastupaju njihovi roditelji, braća, ujaci...

Opština sa reprezentativnim brojem mešovitih brakova između Srba i Albanki je Aleksandrovac. Ovde je u poslednjih 17 godina sklopljeno 25 brakova, iz kojih je rođeno između 30 i 40 dece. Statistika kaže da razvoda nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 6 godina

Шта рећи а не заплакати! А нема лепших девојака и жена од наших српкиња. Џаба им било...

Dario

pre 6 godina

Bravo !! Lepo je videti ovako nesto. trebalo bi da se sto vise zenimo albankama. Tako se cuva rod, narod i drzava.

mirko

pre 6 godina

Zasto da ne, lepe zene, posvecene porodici... Ne ove nase silikonske, lepo mi se smuci kad pomislim sta je od nas nastalo...

MIRKO

pre 6 godina

PA KAD NASE GLEDAJU U TELEFONE I MASTAJU O PRINCU NA BELI KONJIC:))

ZN

pre 6 godina

Kako su im lepa deca. Uvek su dobri mešoviti brakovi.

Sumadinac

pre 6 godina

Bravo toje ljubav a ne kao nase prvo sto zeli da sazna koliko si mocan i jesili sam koliko tije debeo novcanik a deca za to ne postoji vreme a kamoli da skuva vaznoje fes buk, nokti i luksuzna garderoba odmori i dr, a selo ne niposto ne dolazi u obzir.

ULTRAS

pre 6 godina

Nemojte da se lažemo, nisu to ustvari prave Albanke, to su uglavnom Srpkinje sa severa Albanije i prvog glavnog grada Srbije - Skadra čije su porodice nakon okupacije tih teritorija od strane austro-ugarskih saveznika Albanaca pod pritiskom i neviđenom torturom na silu asimilirane, ova druga na primer se čak i Mirjana zove, gde imate albansko žensko ime Mirjana, to jednostavno ne postoji, a ne postoji ni albansko žensko ime Bojana, Bojana - prastaro srpsko žensko ime po kojij se zove i reka ne kojoj leži SRPSKI GRAD SKADAR!!!

Peki

pre 6 godina

Nase zene bi vise volele da budu starlete nego domacice, zalosno

Srbin Pravoslavac

pre 6 godina

A nase devojke biraju mladozenju , sve im nesto nedostaje , ni vruce ni ladno ! Jedno VELIKO bravo za ove momke i njihove mlade ! ! ! Srpkinje vi i dalje , trazite dlaku u jajetu .

Sumadinac

pre 6 godina

Svaka cast i treba tako. Ne oklevajte nezenje samo napred od ovih nasih se necte ovajditi. Te Albanke su sto puta bolje zene ,majke i snajke. Nisu kao ove nase jezicare koje bi po ceo dan da grickaju plasticne kasicice po kaficima.. lupajte minuse sada koliko vam je volja ionako ce minusi da dolaze od besposlicarki koje vrebaju kao predatori lovatore....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set