• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2017

10:51

I SUTRA ĆEMO DA PROKLJUČAMO! Temperatura PREKO 40 STEPENI, a evo kada će PROĆI PAKAO!

Vesti

I SUTRA ĆEMO DA PROKLJUČAMO! Temperatura PREKO 40 STEPENI, a evo kada će PROĆI PAKAO!

Podeli vest

U Srbiji će i sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a uveče i u toku noći, uz lokalni razvoj oblačnosti, ređa pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine

Vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i Pomoravlju povremeno jak, juzni i jugoistocni, na jugu Banata i sa udarima olujne jacine. Najniza temperatura od 15 do 22 C, u košavskom području do 27 C, a najviša od 36 do 41 C, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar umeren i jak, jugoistocni, duvaće takozvana "topla košava". Najniža temperatura oko 26 C, najvisa oko 39 C. 

Izgledi vremena za sedam dana, do 18. avgusta:

U subotu jače naoblačenje i zahladenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode sa gradom i jakim vetrom. Više padavina sredinom dana na jugozapadu, a uveče i u toku noći u 

Banatu, centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima, gde se lokalno očekuje više od 40 mm kiše za 12 sati. 

Do nedelje uveče prestanak padavina. Od ponedeljka suvo i uglavnom sunčano, uz porast temperature. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set