• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2017

07:59

VI OVO ZOVETE ZAHLAĐENJE?! Srbija se i danas probudila U PAKLU, kiša stiže tek VEČERAS! Ako stigne...

Vesti

VI OVO ZOVETE ZAHLAĐENJE?! Srbija se i danas probudila U PAKLU, kiša stiže tek VEČERAS! Ako stigne...

Podeli vest

U većini mesta u Srbiji danas se očekuje oko 20 mm kiše, a uveče i u toku noći na jugu i istoku Srbije, uz pojavu kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i jakim vetrom, očekuje se lokalno i oko 40 mm za 12 sati, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavo.

 



Iako je bilo najavljeno za noćas, naoblačenje sa kisom, pljuskovima i grmljavinom, od sredine dana zahvatiće severne i zapadne, a do kraja dana i ostale krajeve zemlje.

Posle podne na jugozapadu, a uveče i tokom noći u centralnim, istočnim krajevima i u Banatu biće uslova za pojavu lokalnih nepogoda sa gradom, jakim vetrom i obilnijim padavinama, preko 40 mm za 12 sati. 

Samo će se na istoku i jugoistoku veći deo dana zadržati pretežno sunčano.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 22 C, najvisa od 28 na severozapadu do 36 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu pre podne pretezno suncano, posle podne naoblačenje, uveče i u toku noći sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. 

Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura 22, najviša 30 stepeni Celzijusa.

Izgledi vremena u narednih sedam dana - do 19. avgusta:

U nedelju pretežno oblačno, osetno svežije, mestimično sa kišom ili pljuskovima. Vise padavina u Banatu i na istoku. Tokom dana prestanak padavina, najpre na severu i zapadu zemlje. 

Zatim pretežno sunčano, uz lokalni razvoj oblačnosti i ređu pojavu kratkotrajnih pljuskova, uglavnom u planinskim predelima.

Temperatura u postepenom porastu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 6 godina

{ta bi od vaše vremenske prognoze. Totalni promašaj. Ko da vam ubuduće povruje.Pored tolike tehnike vi se bavite rašljma -Bruka.-

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set