• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

12.08.2017

13:47

(FOTO) MOTO FEŠTA U KRUŠEVCU! Bajkeri ispratili drugara na put oko Evrope!

Vesti

(FOTO) MOTO FEŠTA U KRUŠEVCU! Bajkeri ispratili drugara na put oko Evrope!

Podeli vest

Kruševljanin Jovan Dašić (31) danas u podne je sa Trga kosovskih junaka krenuo na put oko Evrope, koji će na dva točka preći za 44 dana

 

On  će motorom Honda VF750 iz 1982. godine preći 10.000 kilometara sa željom koja ga vodi da usput snima zanimnljive video klipove i postavlja ih na svom Jutjub kanalu. 

- Do sada sam na svom kanalu plasirao oko 100 video klipova sa ciljem da promovišem avanturizam, moto kulturu i prijateljstvo - kaže Jovan.

R. B.

On je do sada imao više avantura, a iz Kruševca je danas krenuo put Crne Gore, zatim će Jadranskom magistralom proći kroz Hrvatsku do Slovenije, a potom slede Italija, Monako, Portugalija, Španija i Francuska, pa Holandija, Nemačka, Slovačka i Mađarsk,a kao poslednja zemlja povratka u Srbiju.

- On je neustrašiv, izdržljiv je i skoncentrisan, ali je i tvrdoglav - priča nam Jovanov otac Predrag Dašić koji je, inače, profesor i direktor na Ekonomsko- trehnološkoj školi.

R. B.

Na Jovanovom ispraćaju na Trgu kosovskih junaka kruševački bajkeri, prijatelji, brat od tetke sa svojim najbližima, najbolji drug i devojka...

R. B.

Tačno u podne zagrmele su ljute mašine i 50 bajkera u pratnji policije krenulo je da isprati Jovana. Oni će ga pratiti dvadesetak kilometara do jezera Ćelije, a on nastavlja sam preko Kopaonika ka Raškoj, Novom Pazaru i Crnoj Gori. 

R. B.

- Poneo sam samo najbitnije stvari, a pola sam ostavio - kazao nam je Jovan pred sam polazak.

Među tim, njegovim najbitnijim stvarima, su lična dokumenta, laka odeća, voda, i naravno, mobilni telefon. Sponzorišu ga, kaže, prijatelji, a spavaće u hotelima, kod poznanika ali i, ako zatreba, na otvorenom prostoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set