• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2017

08:11

I DALJE GUŽVA NA GRANICAMA! Najgore na Batrovcima i Kelebiji - KORISTITE ALTERNATIVNE PRELAZE!

Vesti

I DALJE GUŽVA NA GRANICAMA! Najgore na Batrovcima i Kelebiji - KORISTITE ALTERNATIVNE PRELAZE!

Podeli vest

Na glavnim graničnim prelazima i jutros su višesatna zadržavanja, a zbog preusmeravanja saobraćaja na Šidu se čeka oko dva sata, na Kelebiji sat vremena

I na ostalim ostalim graničnim prelazima i naplatnim rampama su duža zadržavanja, a mogu se očekivati i višesatna zadržavanja upozorava jutros AMSS.

I pored velikog napora granične policije, uz asistenciju saobraćajne policije da rasterete pojedine granične prelaze preusmeravanjem saobraćaja na manje opterećene, konstantno jak priliv vozila, kao i povremeni talasi većeg broja vozila na pojedinim graničnim prelazima i naplatnim rampama uslovljavaju duža i višesetna zadržavanja na koje vozači moraju biti spremni.

Sa Hrvatskom treba koristiti manje prelaze Sot, Ljuba, Neštin ili Bačka Palanka, na kojima su zadržavanja znatno kraća.

Na GP Šid vreme zadržavanja se brzo menja, pa se i na ovom GP zbog preusmeravnja vozila u cilju rasterećenja Batrovci, stvaraju duža zadržavanja, a trenutno se čeka oko dva sata.

Za Mađarsku se savetuje korišćenje GP Bački Breg, jer se na prelazu Kelebija trenutno čeka do sat vremena.

Dok su prelazi Bajmok, Ðala, Bački Vinogradi i Horgoš II otvoreni od od 7-19č. Saobraćaj je pojačan i na prelazima Gostun i Gradina a zadržavanja su do 30 minuta.

Špic letnje turističke sezone, veleiki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju, smena turista i drugi dan vikenda u kome se nalazimao su osnovni razlozi dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kaligula

pre 6 godina

Prema Rusiji nema guzve, al nesto necete na tu stranu

sale 73 Bgd

pre 6 godina

Tako je godinama u sezoni! Ceka satima na granici Pa onda cekas na naplatnoj rampi ( koje samo jos kod nas postoje) Niko od zaposlenih nece da radi! Policije na naplatnim rampama ni od korova a Pa onda guranje Pa blokiranje zaustavne trake! Katastrofa! Stranci koji nam milione ostave svake godine budu maltretirani kod nas kao nigde! Jedan mi kaze da mu treba svake godine vise od 24 sata da prodaje Srbiju! Za to vreme u EU predje preko 2000-2500 Km! A o sigurnosti da i ne pricamo! Svi posle po gasu ne bi li nadoknadili izgubljeno vreme! Ali bitno je da imamo Bubanj Potok na Auto putu i Sirig itd( dok sav normalan svet Vignete kotisti) Sramota

Izbori 2024

Vesti

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)
Politika

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)

Danas je u sklopu doceka kineske državne delegacije na beogradskom aerodromu koju čine ministri i predstavnici kineskih institucija, ministar trgovine Tomislav Momirovic docekao i ministra trgovine NR Kine Vang Ventaoa, sa kojim je u proteklih godinu dana održao niz sastanaka tokom procesa pregovaranja koje je dovelo do potpisivanja Sporazuma o slobodnoj trgovini izmedju Kine i Srbije.

07.05.2024

16:17

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set