• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

20.08.2017

22:50

ATLETSKI SPEKTAKL NA BAGDALI: Aleksandar Adžić trijumfovao na noćnom maratonu u Kruševcu!

Vesti

ATLETSKI SPEKTAKL NA BAGDALI: Aleksandar Adžić trijumfovao na noćnom maratonu u Kruševcu!

Podeli vest

U noći izmedju subote i nedelje na kruševačkom brdu Bagdala održane su tri maratonske trke u organizataciji Atletsko rekreativnog kluba „Maratonac“, a pod pokoroviteljstvom grada Kruševca. U trkama je učestvovalo oko 250 takmičara

Pobednik Drugog kruševačkog polumaratona je atletičar Aleksandar Adžić iz Berograda, a dobre rezultate postigli su i Kruševljani.

Okupljanje je očelo u sumrak, dva sata pre početka polumaratona , na startnoj poziciji velika gužva. Pozivu organizatora da učestvuju u trci zadovoljstva na tri kilometra odazvalo se preko stotinu Kruševljana i gostiju iz regiona. Od aktivnih sportista, preko rekreativaca do onih koji su tek načinili prve trkačke korake.

R.B.

Na trim stazi parka Bagdala u nastavku je startovala trka na 10 kilometara. Rezultati su elektronski mereni, a učesnicima obezbeđeno okrepljenje i medicinske nege.  Najbolji je bio dugoprugaš iz Kruševca Nenad Živković.

I u trci Zadovoljstva najbrže vreme ostvario je Kruševljanin Lazar Marjanović.

ATLETSKA SVEČANOST NA BAGDALI: Noćni polumaraton u Kruševcu 19. avgusta!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set