• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2017

20:47

(VIDEO) NEVREME POGODILO SRBIJU:  U Prokuplju URAGANSKI VETAR lomio drveće, Novi Pazar zasuo grad VELIČINE ORAHA!

Vesti

(VIDEO) NEVREME POGODILO SRBIJU: U Prokuplju URAGANSKI VETAR lomio drveće, Novi Pazar zasuo grad VELIČINE ORAHA!

Podeli vest

Olujno nevreme pogodilo je večeras Beograd i više gradova u Srbiji, a u Novom Pazaru padao je grad veličine oraha

Oko 19 časova nevreme je zahvatilo pojedine delove Beograda, pa i centar prestonice, a temperatura je za samo jedan sat pala za čak deset stepeni - sa 29 na samo 19 stepeni Celzijusa.

U Kragujevcu je naprasno počela oluja, a vetar je toliko snažno duvao da su se ljudi odmah sklonili sa ulica, prenosi "Blic".

Vetar koji je protutnjao Nišom oko 19.30 časova, iznenadio je i ugostitelje u centru grada, pa su tako suncobrani iz kafića završili na stazama za pešake.

U Prokuplju je trenutno potpuni kolaps. Vetar ogromne jačine lomi drveće, a saobraćaj je gotovo nemoguć. 



Kolika je šteta napravljena, znaće se tek kada oluja prestane, a nadležni savetuju da se bez preke potrebe ne izlazi napolje.

Nevreme je počelo i nadomak Beograda, u naselju Ugrinovci, gde je prema rečima čitalaca ovog lista, na ulicama ima vode do kolena.


U Novom Pazaru situacija nije ništa bolja. Veliki pljusak pogodio je i ovaj grad, a meštani su trčali po ulicama kako bi našli neki zaklon od grada koji je počeo da pada oko 20 časova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set