• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2017

11:53

(FOTO/VIDEO) ZVEZDA NAŠEG REKLAMNOG SPOTA STIGLA U BANJU JUNAKOVIĆ! Hvala Informeru što me po stare dane šalje da UŽIVAM!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ZVEZDA NAŠEG REKLAMNOG SPOTA STIGLA U BANJU JUNAKOVIĆ! Hvala Informeru što me po stare dane šalje da UŽIVAM!

Podeli vest

Ljubav prema Informeru koju je iskazala pred kamerama, penzionerki Ružici Golušin donela je neslućenu slavu, koja je uveliko prevazišla granice njene rodne Kikinde

Prepoznali su je i u Banji Junaković, gde je stigla u društvu sestre svog pokojnog supruga, Nade Sivčev, na desetodnevni besplatni odmor za obe, koji joj je poklonio njen omiljeni list...

- Čim sam ušla, prepoznali su me - sa osmehom priča Ružica i dodaje da ni u snu nije mogla da pretpostavi da će biti slavna u 68-oj godini.

- Samo sam bila iskrena, kad su me pitali koje su mi omiljene novine. U mojoj porodici se Informer čita svakodnevno i ja ga obožavam jer, kao što sam i rekla, u njima ima svašta. Čitam ga od naslovne, do poslednje strane. Sve! Evo, čim smo stigle, prvo smo u banjskoj prodavnici rezervisali svoj primerak Informera. Ne može jutro da počne, a da moje omiljene novine ne budu na stolu, gde god da se nalazim, pa makar bila i u bazenu - kaže Ružica, dok vadi iz torbe čak dva primerka omiljenog joj lista.  

J. Miljuš

U Banji Junaković nije prvi put. Bila je pre dve godine i jako joj se dopalo, te je umesto ponuđenog letovanja ipak izabrala ovu poznatu i omiljenu destinaciju u Vojvodini.

- Bole nas obe i kosti i kičma, tako da će nam ovo 'banjanje' dobro doći da se malo i odmorimo i opustimo. Već od sutra krenućemo i na neke od brojnih terapija koje ova banja nudi, a svakodnevno ćemo da uživamo i u bazenu sa termalnom vodom - priča Ružica.  

Narednih dana, osim rekreacije u okviru banjskog kompleksa, ove dve Kikinđanke planiraju i obilazak Apatina, šetalište uz Dunav, Marinu i druge interesantne turističke sadržaje u okolini.

Naravno, sa Informerom u torbi. Ipak je ovaj list proslavio i načinio medijskom zvezdom što, priznaćete, nije mala stvar.

- Razlog više da vam ostanem verna doveka - zaključuje razgovor ova simpatična penzionerka iz Kikinde.

POGLEDAJTE VIDEO:

A ova reklama je proslavila baku Ružicu:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set