• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2017

19:15

STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretnjaci čekaju na Batrovcima 3, Kelebiji 2, a Šidu sat vremena

Vesti

STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretnjaci čekaju na Batrovcima 3, Kelebiji 2, a Šidu sat vremena

Podeli vest

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju tri sata, na Kelebiji dva, a na Šidu sat vremena, saopštio je AMS S

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Pretežno vedro i toplo vreme obeležava i ovo veče, a uslovjava i pogodne uslove za vožnju. Kolovozi su suvi, prohodnost dobra, a vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, koji se na putevima I i II reda odvija bez vanrednih zastoja i prekida.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema dužih zadržavanja na naplatnim stanicama.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set