• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/Anel Grbović

13.10.2017

18:25

TUGA U TUTINU: Sahranjen predsednik opštine Šemsudin Kučević

Vesti

TUGA U TUTINU: Sahranjen predsednik opštine Šemsudin Kučević

Podeli vest

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević sahranjen je danas na groblju Kleče u tom mestu

Kučević je podlegao povredama zadobijenim u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Tutina, kada je automobil u kojem je se nalazio sa svojim vozačem sleteo sa puta i udario u drvo.

Prethodno se na centralnom trgu u Tutinu od Kučevića oprostio velliki broj gađana tog i drugih mesta Raškog regiona i Crne Gore.

Poslednjem ispraćaju Kučevića prisustvovali su visoki funkcioneri SDA, predvođeni predsednikom te stranke i Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmanom Ugljaninom.

Ispraćaju su prisustvovali i potpredsednik vlade i ministar Rasim Ljajić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Meho Mahmutović, gradonačelnici Novog Pazara i Sjenice, rukovodioci opština iz Crne Gore predvođeni predsednikom Bošnjačke stranke i ministrom u crnogorskoj vladi Rafetom Husovićem.

Saučešće porodici Kučević uputio je juče predednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, predstavnici turske Agencije TIKA, ministri u vladi Srbije i kosovski predsednik Hašim Tači.

Dženazu namaz predvodio je reis ul ulema Islamske zajednice Srbije Sead Nasufović.

TRODNEVNA ŽALOST U TUTINU: Stotine sugrađana tuguje ispred kuće poginulog predsednika opštine Kučevića!

(FOTO) POGINUO PREDSEDNIK OPŠTINE TUTIN! Stradao u teškom udesu kod Crkvina, AUTOMOBIL IZLETEO S PUTA I UDARIO U DRVO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set