• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

16.10.2017

23:36

IZAĐI MI NA TEGLU: Kruševac najbolji organizator, TITULA KRALJA AJVARA OTIŠLA U KANJIŽU!

Vesti

IZAĐI MI NA TEGLU: Kruševac najbolji organizator, TITULA KRALJA AJVARA OTIŠLA U KANJIŽU!

Podeli vest

Finalnim takmičenjem u pripremanju ajvara u Sokobanji proteklog vikenda JE završen karavan manifestacije „Izađi mi na teglu,,u kojem su ove godine učestvovali najbolji kulinari iz 30 gradova Srbije

Turistička organizacija Kruševca po drugi put je proglašena najboljom u organizovanju ove manifestacije, kaže nam Suzana Milosavljević, direktorka Turističke organizacije grada Kruševca.

- Turistička organizacija Kruševca po drugi put zaredom je proglašena najboljom u Srbiji za organizaciju manifestacije ,, Izadji mi na teglu ,,.

U finalnom takmičenju, održanom u Sokobanji, između trideset fenomenalnih ekipa, prestižnu titulu Kraljica i Kraljeva ajvara za 2017-u godinu, ponela je ekipa „FRAU GABRIJELA,, iz opštine Kanjiža - Mesna zajednica Velebit koja broji svega 220 žitelja!

Radojica Barjaktarević

Drugo mesto osvojila je ekipa „GIMNAZIJALCI,, iz Leskovca, a treće mesto ekipa ,,SRCULENCA,, iz Vladičinog Hana. Grad Kruševac predstavljala je ekipa „PROBAJ ME,, iz Modrice, ali na finalnom takmičenju ekipa iz Kruševca nije nagrađena, iako je njen ajvar, po proceni prolaznika i degustatora, bio najukusniji- kaže nam Suzana Milosavljević.

Radojica Barjaktarević

Bilo kako, pobednicima finalnog takmičenja pripale  su vredne nagrade - šporet „Smederevac,, i ček Unikredit banke na 25.000 dinara.

Bio je ovo četvrti po redu karavan ,,Izađi mi na teglu,, , koji je do sada obišao 60 mesta u Srbiji, a učesnici su prethodnih godina napravili oko 12.000 tegli ajvara.

ČARAPANSKI AJVAR PREPLAVIO KRUŠEVAC na manifestaciji "Izađi mi na teglu"!

ŽESTOKA TRKA ZA NAJBOLJEG AJVAR MAJSTORA: Na Zlatiboru održano takmičenje "IZAĐI MI NA TEGLU"!

(VIDEO) IZAĐI MI NA TEGLU Treća sezona potrage za najboljim ajvar majstorom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set