• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2017

08:03

NE DAJTE DA VAS SUNCE ZAVARA! Po podne u Srbiji naoblačenje sa JAKOM KIŠOM I OLUJNIM VETROM!

Vesti

NE DAJTE DA VAS SUNCE ZAVARA! Po podne u Srbiji naoblačenje sa JAKOM KIŠOM I OLUJNIM VETROM!

Podeli vest

U jutarnjim satima i tokom prepodneva u većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, dok će samo na severu biti umereno oblačno. Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni vetar

Od sredine dana, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, doći će do jačeg naoblačenja koje će se brzo premeštati od severa ka jugu uslovljavajući kišu, pad temperature, jak i olujni severozapadni vetar, koji će u Vojvodini i na istoku zemlje biti sa udarima žestoke oluje, preko 24 m/s.

Na planinama će uz pad temperature kiša preći u susnežicu i sneg.

Po podne na severu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima, doći će do razvedravanja i slabljenja vetra.

Jutarnja temperatura biće od 1 do 8 C, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

U Beogradu će danas pre podne biti umereno oblačno uz slab i umeren juzni i jugozapadni vetar. Po podne jače naoblačenje sa kišom, padom temperature, jakim, povremeno i olujnim severozapadnim vetrom, koje će se brzo premestati ka jugu, tako da će uveče doći do razvedravanja i slabljenja vetra.

Jutarnja temperatura 7 C, najviša dnevna 18 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će jutra biti hladna, mestimično sa slabim mrazom, po kotlinama i dolinama reka magla.

Dani će uglavnom biti sunčani, sa temperaturom oko ili malo ispod prosečnih vrednosti. Jedino će u četvrtak doći do povećanja oblačnosti, što će u petak ponegde usloviti kišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set