• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

30.11.2017

08:12

EPILOG VRŠNJAČKOG NASILJA U ARANĐELOVCU: Nasilnice koje su šamarale drugaricu IZBAČENE IZ ŠKOLE!

Vesti

EPILOG VRŠNJAČKOG NASILJA U ARANĐELOVCU: Nasilnice koje su šamarale drugaricu IZBAČENE IZ ŠKOLE!

Podeli vest

Učenice prvog razreda Srednje tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca S. V. i K. V. izbačene su iz škole zbog toga što su brutalno šamarale B. N. (15). Rešenje o isključenju dobio je i učenik D. R., koji je B. N. držao ruke dok su je vršnjakinje tukle

Slučaj je stigao do Višeg suda u Kragujevcu jer su roditelji B. N. tužili sve učesnike incidenta.

- Roditelji učenice S. V. i učenika D. R. podneli su pisani zahtev školi za ispisnicu pre uručenja pomenutog rešenja, dok je učenica K. V. u postupku uručenja rešenja, na koje ima pravo žalbe u drugostepenom postupku - kaže direktor Tehničke škole Dragan Ranković za beogradske medije.

Video jezivog vršnjačkog nasilja u školi, koji se dogodio 31. septembra osvanuo je 8. novembra na društvenim mrežama i na Jutjub kanalu, pod nazivom "Šta nam to deca rade?".

Na snimku se se vidi kako se grupa učenika okupila oko devojčice i pojedinačno je svako od njih udara u glavu.

- Spusti ruke dole! Jel ti jasno bre? - čuje se naredba između naleta smeha i adrenalina dok devojčica, žrtva vršnjačkog nasilja, pokušava da se zaštiti rukama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mira

pre 6 godina

Takve divljake treba izbaciti iz skole to je za popravni dom sta drugo reci.Sramota kakav smo mi to narod postali

Profesor

pre 6 godina

Uvesti pravilo, da zbog ovakvih i slicnih slucajeva, mogu samo vanredno upisati u skolu ove skolske godine.Tako je bilo nekada.

pc

pre 6 godina

Srednja skola nije obavezna i stvarno ne znam razlog sto ministar i direktori ne zavedu red bar u ove skole. Deca prepisuju na kontrolnim, bahato se ponasaju i niko ne sankcionise. Pa svagde u svetu takve ucenike udalje iz skole, pogotovo za bahato i nasilnicko ponasanje i prepisivanje jer to smatraju jednim od najgorih dela u skoli.

Zlatica

pre 6 godina

Sama sam se uverila kako prosvetni radnici mnogo LAZU ! Pitam se ,da li je obavezan neki mentalni test za ucitelje,nastavnike...? Trebalo bi svake godine !!!

dr

pre 6 godina

bez prava upisa u drugu skolu za skolsku 2017/2018 god. naravno ,poduzeti i obimne sociijalno/zdravstvene aktivnosti na prevaspitavanju dece i njihoviih roditelja.

Roditelj

pre 6 godina

Pre ove odluke o izbacivanju "izbačeni" učenici su se ispisali iz ove škole i upisali u druge škole tako da je ova odluka samo zamajavanje javnosti ! Gde su među kažnjenima ili "izbačenima", direktor škole i odgovorni u školi koji su mnogo ranije imali saznanja o nasilju pre nego što su snimci istog procureli u javnost !?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set