• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2017

12:53

U NOVU GODINU SA ZVUKOM TRUBE! Dejan Petrović za doček u Nišu!

Vesti

U NOVU GODINU SA ZVUKOM TRUBE! Dejan Petrović za doček u Nišu!

Podeli vest

Spektakularnim koncertom na jedinstvenoj bini nasred Nišave, "Dejan Petrović Big Bend" otpočeo je jesenju sezonu nastupa, a građani Niša imaće priliku da još jednom uživaju u nastupu slavnog muzičara i to na dočeku nove 2018. godine

Nakon što je za Dan mladih oduševio više od 20.000 ljudi koji su uživali u muzici, u Nišu i okolini vladalo je ogromno interesovanje da se jedinstveni muzički spektakl nosioca titule Prva truba sveta ponovi, pa su se najuspešnije firme iz grada udružile da svojim sugrađanima poklone njihov novi nastup i to u "najluđoj noći".

-  Koncert u Nišu ostao je upamćen po mnogo čemu i unapred se radujem druženju sa ljudima iz ovog kraja koji izuzetno vole trubu. Među onima sa kojima smo ostvarili fantastičnu saradnju nalaze se i brojni predstavnici lokalne vlasti a izdvojio bih člana gradskog veća za omladinu i sport Dejana Kačara koji se zaista portudioda sve prođe besprekorno. Ovo je inače bila izuzetna sezona za moj Big bend i mene, i drago mi je što mogu da objavim da je već u ovom trenutku sigurno da ćemo se 1. januara na reprizi dočeka družiti sa ljudima u Ćupriji dok ćemo 2. januara nastupiti u hotelu "Palas“ u Petrovcu na moru – rekao je slavni muzičar. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set