• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

08.12.2017

07:19

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, dobra vidljivost, očekuju su gužve zbog vikenda!

Vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, dobra vidljivost, očekuju su gužve zbog vikenda!

Podeli vest

Saobraćaj na putevima u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, odvija se bez prekida i zastoja, a vidljivost je dobra, saopštio je jutros AMSS

Kako se napominje, zbog predstojećeg vikenda pojačan saobraćaj očekuje se u prvim popodnevnim časovima posebno na putevima van gradskih sredina.
Česte promene vremena zahtevaju od vozača punu opreznost u vožnji uz strogo poštovanje saobraćajnih propisa. 

U jutarnjim časovima može se očekivati mestimično kratkotrajna magla, dok će ostatak dana obeležiti uglavnom sunčano vreme sa nešto višim dnevnim temperaturama. 
Veći oprez za volanom, potreban je na deonicama pored stenskih useka, klisura i pored rečnih tokova, jer su zbog oscilacije u temperaturama, odroni na putevima ovih dana nešto češći. 

Zbog radova u tunelu "Strmen" koji se nalazi na putu Paraćin Zaječar u blizini mesta "Selište" saobraćaj će se od subote od 21 sata, do nedelje do 5 časova, odvijati sa dvočasovnim prekidima, tako što će posle svake dvočasovne obustave saobaraćaja, deo pod rekonstrukcijom biti otvoren za saobraćaj u trajanju od 30 minuta.
Alternativni putni pravci za vozače iz pravca Paraćina ka Zaječaru kao i za one iz suprotnog smera je put koji preko mesta "Selište" vodi ka Boru, a zatim putem od Bora ka Zaječaru, odnosno, putem Boljevac-Planinica-Lubnica-Zaječar. 

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Prema poslednjim informacijama "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set