• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2017

12:11

RHMZ UPOZORAVA: Evo kada će PASTI SNEG U BEOGRADU! Pripremite sanke  jer će kiša preći u susnežicu!

Vesti

RHMZ UPOZORAVA: Evo kada će PASTI SNEG U BEOGRADU! Pripremite sanke jer će kiša preći u susnežicu!

Podeli vest

 Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje na snežne padavine za područje Srbije za sutra uveče, tokom noći i u nedelju ujutru

U većem delu Srbije se, kako se navodi, očekje stvaranje snežnog pokrivaca, na severu do 5 cm, a u ostalim predelima od 5 do 10 cm, lokalno i više, a u planinskim  predelima se očekuje dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Prema prognozi vremena za sutra u Srbiji se očekuje naoblačenje sa kišom, padom temperature i umerenim severozapadnim vetrom sa severa i zapada zemlje, koja će se tokom dana proširiti i na ostale krajeve zemlje, dok će se na jugu i istok tokom većeg dela dana zadrzati uglavnom suvo vreme uz umeren i jak juzni i jugozapadni vetar. 

Kasnije posle podne kiša se očekuje i u ovim predelima uz skretanje vetra na severozapadni, dok ce istovremeno na severu i zapadu Srbije kiša preći u sneg. 

Uveče i tokom noći sneg će padati u svim krajevima uz formiranje snežnog  pokrivača. 


Jutarnja temperatura od -1 na jugoistoku do 8 stepeni C na jugu Banata.

Najviša temperatura od 4 na severozapadu do 14 stepeni C na jugoistoku Srbije.

U Begradu će sutra biti oblačno, vetrovito i hladnije, povremeno sa slabom kišom, a uveče i u toku noći sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivaca.

Ujutru će duvati umeren južni i jugoistocni vetar, koji ce tokom prepodneva biti u skretanju na umeren i jak severozapadni. 

Jutarnja temperatura oko 9, tokom dana u padu, uvece 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set