• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

19.12.2017

06:48

VREMENSKA PROGONOZA: Umereno oblačno, ponegde sneg, temperatura do četiri stepena!

Vesti

VREMENSKA PROGONOZA: Umereno oblačno, ponegde sneg, temperatura do četiri stepena!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, osim u Vojvodini gde će biti suvo sa sunčanim periodima

Jutarnja temperatura biće od -5 do 0, a najviša dnevna od 0 do 4 stepena, saopštio je Republički hidrometorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar.

I u Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i hladno, uz mogućnost slabog snega. Jutarnja temperatura biće oko -1, na širem području grada oko -4, a najviša dnevna oko 1 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 26. decembra, ujutro će biti slab i umeren mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno i u većini dana suvo, samo se u petak i subotu očekuju slabe mešovite padavine, kiša i sneg.

Najviša dnevna temperatura biće ispod prosečnih vrednosti, od ponedeljka malo toplije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set