• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B

23.12.2017

14:27

(FOTO) NOVOGODIŠNJI PROGRAM ŠTIĆENIKA VP! Otvorili Ulicu novogodišnjih čarolija

Vesti

(FOTO) NOVOGODIŠNJI PROGRAM ŠTIĆENIKA VP! Otvorili Ulicu novogodišnjih čarolija

Podeli vest

Ulica Majke Jugovića, ranije Zakićeva , koja se iz najstrožeg centra grada Kruševca pruža prema Bagdali danas je prepuna mališana, ali i starijih sugradjana, odjekivala zvončićimai bleštala novogodišnjim čarolijama

Štićenici VP Doma u Kruševcu su u organizaciji Turističke organizacije Grada, u "Ulici novogodišnjih čarolija" na otvorenom izveli novogodišnji program.

informer.rs


Manifestacija je namenjena deci, povodom predstojećih Novogodišnjih praznika, a učesnici su kao i prethodnih godina kitili jelke u celoj ulici, u kojoj je i izveden program "Novogodišnja čestitka".

informer.rs


Kišica je sipila pa kapama deda mrazeva i sveže okićenim jelkama, medju kojima je otvorena izložba i prodaja dečijih novogodišnjih čestitki i ukrasa.

informer.rs


Turistička organizacija i ugostiteljski objekti iz ulice pripremili su toplo posluženje za decu, a posebno iznenađenje je Deda Mraz koji je došao na četvorotočkašu i deci podelio slatkiše. Decu su zabavljali "Maskote Kruševac" i "Igraonica Čarolija".

informer.rs


Blo je tu i klovnića, novogodišnjeg oslikavanja lica i još mnogo iznenađenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set