• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.C. - E. I.

26.12.2017

15:40

LOTO MILIONER SE KRIJE! Javiće se tek posle Nove godine!

Vesti

LOTO MILIONER SE KRIJE! Javiće se tek posle Nove godine!

Podeli vest

Srećnik koji je prošlog petka u Odžacima dobio sedmicu od 524.691.140 dinara nema još nameru da prijavi dobitak, u "Lutriji" veruju da će se pojaviti tek posle praznika. Meštani Odžaka uvereni da loto milioner nije iz njihovog mesta, i dalje sumnjaju da je došao iz Hrvatske

Loto milioner koji je prošlog petka u Odžacima dobio sedmicu vrednu 524.691.140 dinara krije se od javnosti i ne namerava da u skorije vreme prijavi dobitak i podigne novac! Kako su nam rekli u "Državnoj lutriji Srbije", gotovo je izvesno da se ovaj srećnik neće javiti do Nove godine i da će po svoje milione doći tek posle praznika, kada splasne interesovanje javnosti oko njegovog dobitka.

Sa druge strane, u Odžacima nisu ni na tragu da otkriju ko se to od njihovih komšija obogatio, zbog čega su sve uvereniji da se radi o osobi koja nije iz njihovog mesta. Odžačani i dalje sumnjaju da se radi o čoveku iz susedne Hrvatske.

Sabiraju utiske

U "Državnoj lutriji Srbije" su nam otkrili da se dobitnik još uvek nije javio i da će, ako je suditi po dosadašnjoj praksi, to uraditi tek nakon praznika.

LOTO MILIONER JE HRVAT?! Ko je dobio 524.692.140 dinara, OPŠTA POTRAGA ZA OSVAJAČEM SEDMICE!

- Za sada sa nama nije kontaktirao srećni dobitnik "loto sedmice" vredne 4,4 miliona evra. Međutim, to nije ništa čudno, jer se dobitnik sedmice nikada nije javio prvog dana. Uglavnom sačekaju nedelju ili dve dok ne shvate šta im se dogodilo i dok ne odluče kako žele da raspodele novac. Tako će najverovatnije biti i ovog puta, pa sumnjam da će se loto milioner javiti pre praznika. Kada nas dobitnik bude pozvao, mi ćemo mu zakazati sastanak u "Lutriji". Tu ćemo mu proveriti dobitni listić i, ukoliko je sve u redu, svoju nagradu će dobiti istog dana na račun koji bude želeo. U slučaju da je dobitnik stranac, moraće da otvori račun u nekoj od naših banaka na koji ćemo mu uplatiti dobitak u dinarima. Jedina situacija da dobitnik ostane bez svoje nagrade jeste da se ne javi u roku od 60 dana. Ali se takav scenario, barem što se sedmica tiče, nikada nije dogodio - objasnio nam je direktor marketinga "Državne lutrije Srbije" Ivica Suturović.

NOVI SRPSKI LOTO MILIONER UPLATIO 800 DINARA, sad je težak POLA MILIJARDE! Njegov listić bio je sedmi uplaćeni tog dana u Odžacima!

On je napomenuo i da će dobitnika sigurno pitati da otkrije identitet i da ga slikaju, ali će maksimalno ispoštovati njegovu želju da ostane anoniman, ukoliko to bude želeo.

- Svakog dobitnika pitamo želi li da njegovo ime bude javno i da ga slikamo. Do sada je na to pristala jedna dobitnica "loto sedmice". Međutim, ukoliko neko želi da ostane anoniman, što je najčešći slučaj kod ovako velikih iznosa, mi to poštujemo i identitet dobitnika nipošto ne otkrivamo - kaže Suturović.

Odžaci u šoku

Sa druge strane, u Odžacima, gde je sedmica izvučena, loto groznica i dalje traje, ali niko više ne može ni da pretpostavi ko je srećnik bogatiji za 4,4 miliona evra. Štaviše, uvereni su da novi loto milioner uopšte i nije iz Odžaka.

- Mislim da niko iz opštine Odžaci nije dobio loto premiju. Velika je verovatnoća, po mom mišljenju, da je neko u prolazu uplatio tiket, možda čak i neko iz susedne Hrvatske. A ako i jeste dobitnik iz naše sredine, nećemo lako saznati. Dobitnik iz straha neće to da objavi čak ni najbližima. Preveliki je to novac - kaže Saša Nedeljković (46), ekonomista, dok je njegova komšinica Slavka Anđelković Petrović (60) uverena da nikada nećemo saznati kome su otišli milioni:

- Dobitnik verovatno nije iz Odžaka, a ko je i odakle je, pitanje je da li ćemo ikad saznati. Neki pasionirani igrači i menjaju uplatna mesta. Mislim na one koji poznaju kombinatoriku i teoriju verovatnoće i koji ne igraju intuitivno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set