• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.12.2017

06:52

DANAS TOPLO I VETROVITO, ali noćas počinje DRASTIČNA PROMENA!

Vesti

DANAS TOPLO I VETROVITO, ali noćas počinje DRASTIČNA PROMENA!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti vetrovito, umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, najpre u prepodnevnim časovima na zapadu i jugozapadu, a posle podne i u ostalim predelima, dok će na visokim planinama povremeno biti slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren do jak vetar, koji će u košavskom području imati olujne udare. Jutarnja temperatura biće od jedan do devet stepeni, a najviša od sedam do 15 stepeni.

I u Beogradu će danas biti vetrovito, duvaće umeren do jak vetar, povremeno sa olujnim udarima. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, posle podne moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura oko devet stepeni, a najviša oko 14 stepeni.

Očekivane biometeorološke prilike mogu doprineti pojačanju tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje astmatičarima, kao i osobama sa kardiovaskularnim i psihičkim problemima. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu bolova u mišićima, glavobolјe i neraspoloženja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set