• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2017

06:56

NEĆEMO PRAVITI SNEŠKA! Danas oblačno i hladnije, mestimično sa slabom kišom

Vesti

NEĆEMO PRAVITI SNEŠKA! Danas oblačno i hladnije, mestimično sa slabom kišom

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom

Padavine će biti slabog intenziteta. Pre podne na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina uz istovremeno razvedravanje sa severozapada, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na severu i istoku Srbije i mestimicno jak severozapadni. 

Najniža temperatura od 0 do 4 stepena, najviša dnevna od 4 na severu i zapadu do 8 stepeni na jugoistoku Srbije.

I u Beogradu će biti pretežno oblačno i osetno hladnije, ujutru i pre podne povremeno sa slabom kišom, uveče i tokom noći razvedravanje.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniza temperatura oko 4 stepena, najviša dnevna oko 6 stepeni. 
Prema prognozi za narednih sedam dana, za vikend i u ponedeljak tokom većeg dela dana biće pretežno sunčano, samo se u nedelju ujutru i pre podne na severu ocekuje prolazno naoblačenje ponegde sa slabom kišom.

U ponedeljak posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblacenje sa kisom, na planinama sa snegom. 

Do četvrtka umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. 

Padavine će biti slabog intenziteta. Krajem perioda suvo uz postepeni porast temperature.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set