• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

29.12.2017

18:39

(FOTO) LEPOTE SRBIJE OČARALE SVET! Naša zemlja DRUGA TURISTIČKA destinacija U SVETU za 2018. godinu

Vesti

(FOTO) LEPOTE SRBIJE OČARALE SVET! Naša zemlja DRUGA TURISTIČKA destinacija U SVETU za 2018. godinu

Podeli vest

Američka TV mreža CNN proglasila je Srbiju drugom turističkom destinacijom na svetu koju treba posetiti u 2018. godini, saopštila je Turistička organizacija Srbije

Tome je doprinelo mnoštvo aktivnosti koje je TOS sproveo u 2017. godini, a tiču se intenzivne promotivne i marketinške kampanje na globalnim turističkim tržištima. Medijska kampanja emitovana je na globalnim mrežama BBC World i Eurosport, a promotivni spot u trajanju od 30 sekundi prikazan je preko 600 puta u zemljama Evrope i u SAD.

zaovine.org

Uz akcenat na letnju i zimsku turističku sezonu, ovu aktivnost pratila je i digitalna promocija na portalima ovih mreža.

DOBRA VEST: Čak 130.000 stranih turista dolazi u Beograd na doček!

Promotivne aktivnosti nastavljene su na britanskom TV Channel 5, a u toku je i emitovanje spotova o lepotama Srbije na Travel Channelu.

Tanjug

Objavljeni su članci i reportaže u najpoznatijim medijima kao što su: britanski Guardian i Independent, američki Vogue i Conde Nast Traveller, italijanski La Reppublica i Corrriere de la Serra, ruski National Geographic i Komsomoljskaja pravda, francuski Madam Figaro i Parisien, nemački Freie Preše, Hamburger Abend Blatt i Berliner Morgen Post, a emitovana je i radio kampanja na BBC Radio 4 i Radio 6.

Public

NAŠI NAJBOLJI HOTELI JEFTINIJI NEGO KOMŠIJSKI! Istraživanje Informera - koliko košta smeštaj u Srbiji i regionu!

TOS je organizovala i veliki broj posebnih prezentacija i događaja, promocija i radionica za poslovne partnere, kao i studijska putovanja za 140 inostranih novinara iz najpoznatijih svetskih novinarskih kuća poput New York Times, Vogue, USA Today, National geographic, Chicago tribune.

Zoran Sinko

Studijska poseta američkih blogera Srbiji, kao i aktivnosti u vezi sa tom posetom na blogovima i društvenim mrežama, donele su 61. godišnju zlatnu nagradu "Adrian", najveću i najprestižniju nagradu za kampanju "Balkan Blogger Bash".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set