• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

03.01.2018

20:13

TRI DUKATA U KRUŠEVAČKOJ ČESNICI: Božićna svečanost po prvi put u Crkvi svetog Đorđa!

Vesti

TRI DUKATA U KRUŠEVAČKOJ ČESNICI: Božićna svečanost po prvi put u Crkvi svetog Đorđa!

Podeli vest

Bratislav Gašić direktor BIA,  Jelica Djurović Petronijević direktroka Fabrike maziva "FAM  Kruševac",  i Predrag Vukićević predsednik Regionalne privredne komore Kruševac su donatori zlatnika za troje srećnih dobitnika prilikom lomljenja Božićne česnice, na Božić u Crkvi sv Đorđa u Kruševcu. Božićnu česnicu  sprema  Pekara ,,, Nana,, vlasnika Vladimira Lukića , a lomjenje će biti 7. januara, na Božić,  u Crkvi Sv. Đorđa u Kruševcu.

Lomljenje Božićne česnice, tradicionalno, treću godinu zaredom organizuju Turistička organizacija Grada Kruševca, u saradnji sa Pekarom Nana, a pod pokroviteljstvom Grada Kruševca i sa blagoslovom Eparhije kruševačke.  

Lomljenje Božićne česnice po prvi put održava se u Crkvi svetog Đorđa, a do sada je to organizovano na gradskom Trgu kosovskih junaka- kaže nam Suzana Milosavljević, direktorka Turističke organizacije, podsećajući da lomljenje  Božićne česnice počinje na Božić, 7. januara u 9,30 časova

Radojica Barjaktarević

- Po tradiciji, u Božićnoj česnici , prečnika preko 160 centimetara i teške oko 80 kilograma, nalaze se tri zlatnika koji će biti poklon gospodina Bratislava Gašića,  direktora Bezbednosno Informativne agencije , gospodje Jelice Djurović Petronijević,direktora Fabrike maziva FAM Kruševac i  gopsodina Predraga Vukićevića, predsednika Regionalne priovredne komore Kruševac. 

Zlatnike će dobiti tri srećna sugrađanina koji ih nađu prilikom lomljenja Božićne česnice- kaže nam Vladimir Lukić, vlasnik Perake Nana.

U programu će učestvovati Dečiji hor ,, Sveti Knez Lazar,, iz crkve Lazarice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set