• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

04.01.2018

23:01

SRPSKA NOVA GODINA UZ MARIJU ŠERIFOVIĆ: Bogat program proslave turističkog jubileja u Vrnjačkoj Banji!

Vesti

SRPSKA NOVA GODINA UZ MARIJU ŠERIFOVIĆ: Bogat program proslave turističkog jubileja u Vrnjačkoj Banji!

Podeli vest

Vrnjačka Banja ove godine proslavlja 150 godina aktivnog bavljenja turizmom i proslavu tog velikog i značajnog jubileja započinje koncertom Marije Šerifović, za doček srpske Nove godine, potvrdio nam je Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije

Koncert je , kaže on, besplatan za sve posetioce, i poklon je opštine Vrnjačka Banja svim gostima i meštanima.

- Na sam dan dočeka, u subotu 13. januara, svi gosti će imati prilike da uživaju u ribljoj čorbi, čaju i grejanoj rakiji koju tradicionalno sprema ribolovačko društvo ,, Moravac,,. 

Program na bini na Platou kod Vrabca počeće u 21čas  gde će kao predrupe nastupati lokalni bendovi, a već od 22 časa Marija Šerifović će otpočeti svoj koncert- kaže Ivan Trifunović.  

printscreen

On i drugi iz Turističke organizacije poručuju da je Vrnjačka Banja pravo mesto za doček srpske Nove godine, obećava dobru atmosferu, nezaboravan provod uz vatromet u ponoć, kao i još mnoga iznenađenja u ovoj jubilarnoj godini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set