• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2018

07:59

DANAS, PA JOŠ DANIMA TAKO... Oblačno, hladno, kiša, sneg, temperatura do sedam stepeni

Vesti

DANAS, PA JOŠ DANIMA TAKO... Oblačno, hladno, kiša, sneg, temperatura do sedam stepeni

Podeli vest

U Srbiji će biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Više padavina biće na jugozapadu zemlje. Pre podne u severnim krajevima, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina, a tokom noći i delimično razvedravanje. Duvaće uglavnom umeren vetar, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na jugozapadni.

Jutarnja temperatura biće od nule do četiri stepena Celzijusa, najviša dnevna od tri do sedam stepeni. 

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Od sredine dana očekuje se prestanak padavina, posle podne i uveče i delimično razvedravanje. Duvaće uglavnom umeren vetar, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura biće oko dva a najviša dnevna oko pet stepeni Celzijusa. 

Tanjug


U Srbiji će u nedelju biti umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugoistoku i jugu gde će doći do formiranja snežnog pokrivača, a na planinama će se povećati sneg. U ponedeljak će preovlađivati oblačno, na jugoistoku će biti mestimično slab sneg, na severozapadu razvedravanje. 

U utorak će biti hladno, ujutro slab, ponegde po kotlinama i umeren mraz, tokom dana malo i umereno oblačno. Zatim će biti suvo i malo toplije, u jutarnjim satima ponegde slab mraz i kratkotrajna magla. Krajem sedmodnevnog perioda biće naoblačenje sa padavinama. 

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme. 

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled nepovoljne biometeorološke situacije. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobol?a, promenljivo raspoloženje i pospanost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set