• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.02.2018

18:26

NATO ADMIRAL U SEVERNOJ KOSOVSKOJ MITROVICI: Cilj nam je da ostanemo ovde!

Vesti

NATO ADMIRAL U SEVERNOJ KOSOVSKOJ MITROVICI: Cilj nam je da ostanemo ovde!

Podeli vest

Admiral Džems Fogo, komandant južnog krila NATO, rekao je u severnom delu Kosovske Mitrovice da mu je drago što je „situacija mirna i nakon ubistva Olivera Ivanovića i u periodu dok traje istraga“

Njega je mostu na Ibru dočekao gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitroivice a sa Fogoom bio je i gradonačelnik južnog dela ovog grada Agim Bahtiri.

Želeo sam da dođem u Mitrovicu, da prošetam južnim i severnim delom, da prođem  ovim mostom. Ubeđen sam da obojica gradonačelnika i policija žele da se održi mir i sigurnost - rekao je Fogo. 

On je dodao da NATO „asistira svim narodima na Kosovu."

- Mi asistiramo narodu na Kosovu u vezi sa osiguranjem bezbednosti i zato smo ovde. Imamo cilj da ostanemo ovde - rekao je on.

A. Grbović

Gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić rekao je ovom prilikom da je ubistvo Olivera Ivanovića uznemirilo sve građane i da se nada da će ubice biti uhapšene.

-Znam da i vi radite na tome i još jednom pozivam sve nadležne organe i službe da se udruže i da što pre uhapse ubice. Pohvaljujem vaše vojnike koji su profesionalci, neutralni su i pružaju sigurnost svim građanima - rekao je Rakić.

Admiral Fogo, Rakić i Bahtiri nakon razgovora na mostu prošetali su pešačkom stazom u severnoj Kosovskoj Mitrovici. 

KAMENOVANA KUĆA PRVE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA u Kosovskoj Mitrovici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set