• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.02.2018

07:43

AMSS: Umeren saobraćaj, popodne se očekuje veći broj vozila!

Vesti

AMSS: Umeren saobraćaj, popodne se očekuje veći broj vozila!

Podeli vest

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta i na frekventnim putnim pravcima odvija se bez većih gužvi i zastoja, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije

Podsećaju ipak da je petak za većinu poslednji radni dan ove nedelje, i da će već u prvim popodnevnim časovima na putevima biti i veći broj vozila.

Iz AMSS vozače obaveštavaju da Srbiju u većem delu danas očekuje toplo i sunčano vreme, ali da su u pojedinim delovim najavljene padavine, te podsećaju da kiša smanjuje vidljivost, a voda koja popunjava neravnine i druga oštećenja predstavlja dodatnu opasnost u vožnji.  Vozači treba da drže veće odstojanje, voze sporije i bez rizičnog preticanja.

PONESITE KIŠOBRANE: Danas oblačno, toplo i vetrovito, temperatura do 17 stepeni!

Saopšteno je i da su na graničnim prelazima na putničkim terminalaima zadržavanja do 30 minuta.

Kako je navedeno, često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima sa srpske strane.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set