• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

12.02.2018

23:07

HUMANITARNA AKCIJA U KRUŠEVCU: Dođite na SRETENJSKI BAL, prikupljaju se sredstva za bolnicu!

Vesti

HUMANITARNA AKCIJA U KRUŠEVCU: Dođite na SRETENJSKI BAL, prikupljaju se sredstva za bolnicu!

Podeli vest

U organizaciji Narodnog muzeja, Turističke organizacije i Centra za stručno usavršavanje, a pod pokroviteljstvom Grada Kruševca, u četvrtak 15. Februara, od 19 sati u velikoj sali Muzeja biće odžan treći po redu Sretenjski bal

Cena ulaznice je 300 dinara, a svi koji žele mogu ih mogu kupiti u pomeutim ustanovama.

Sav prihod je namenjen u humanitarne svrhe – za poporavku mamografa u Domu zdravlja Kruševac, kaže direktor Centra za stručno usavršavanje u Kruševcu Nenad Stanojević, istakavši da će na Sretenjskom balu nastupiti kvartet "Rošer" iz Beograda i da se ulaznice mogu kupiti u Narednom muzeju, Turističkoj organizaciji i Centru za strručno usavršavanje Kruševac.

U Turističkoj organizaciji Kruševca kažu da će Sretenjski bal imati prevashodno humanitarni karakter. Prošle godine su sva prikupljena sredstva na ovoj manifestaciji uručena Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Kruševac.

- Sretenjski bal se organizuje po treći put u Kruševcu, sa nadom da će, u godinama koje su pred nama, prerasti u tradicionalnu manifestaciju, koja za cilj ima snaženje svesti građanstva o značaju ovog velikog nacionalnog praznika - podseća Suzana Milosavljević, direktorka Turističke organizacije Kruševca, koja je u godini za nama za veliki broj akcija, kako u gradu pod Bagdalom, tako i daleko šire i izvan Srbije, prezentujući Kruševac i okruženje sa svim svojim osobenostima, pobrala
brojne nagrade.

Turistička organizacija grada Kruševca, inače, na sajmovima turizma, festivalima i manifestacijama u zemlji i inostranstvu, intenzivno promoviše manifestacije i kulturno-istorijske znamenitosti, smeštajne i ugostiteljske kapacitete grada Kruševca i okoline, sa ciljem da privuče što veći broj turista da dođu i upoznaju Lazarev grad Kruševac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set