• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2018

22:36

VOZAČI, OPREZNO! „Putevi Srbije“ upozoravaju na mokre kolovoze!

Vesti

VOZAČI, OPREZNO! „Putevi Srbije“ upozoravaju na mokre kolovoze!

Podeli vest

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se prema prognozi RHMZ na području Timočke Krajine očekuju snežne padavine uz povećanje visine snežnog pokrivača u naredna 72 sata.

Takođe, u košavskom području očekuje se slab vetar, umeren, istočni i jugoistočni, a na planinama na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno jak sa olujnim udarima, navodi se u saopštenju.

Na snazi je treći stepen pripravnosti i sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa, a ekipe putara su spremne da reaguju po potrebi. 

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u večernjim i jutarnjim satima, moguće je stvaranje poledice, te se apeluje na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set