• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

27.02.2018

20:29

MINISTAR PROSVETE DOLAZI U KRUŠEVAC: Mladen Šarčević u poseti rekonstruisanoj OŠ "Nada Popović"

Vesti

MINISTAR PROSVETE DOLAZI U KRUŠEVAC: Mladen Šarčević u poseti rekonstruisanoj OŠ "Nada Popović"

Podeli vest

Ministar prosvete Mladen Šarćević u Kruševcu. On će posle prijema u kabinetu gradonačelnika, posetiti Osnovnu školu ,, Nada Popović,, čiju je rekonstrukciju finansirala Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije

Danas je ova kruševačka škola postala sto posto energetski efikasna, a osim građevinskih radova radi i na realizaciji edukativnih projekata.

 - Rekonstrukcijom cele škole, projektom vrednosti preko 65 miliona dinara, za koji je kod Vlade Srbije konkurisao Grad Kruševac, poboljšani su uslovi za izvođenje nastave – kzala je direktorka škole Jelena Ivanović.

Škola sprovodi i edukativne programe. Takav je projekat „Nastavnik 21. veka“ čija je realizacija u toku. Takođe, preko Erazmus projekta, 7 nastavnika boravilo je u Češkoj, a jedan u Italiji. Savremenim sredstvima i praćenjem novina postiže se i bolji kvalitet rada.

 Škola je, inače,  prošle subote bila domaćin opštinskog takmičenja iz matematike na kome je učestvovalo 550 učenika od 3. do 8. razreda, a 25. marta ugostiće one koji su se plasirali na okružni nivo.

DAN KULTURNOG CENTRA KRUŠEVCA: Nagrada „Slovo ljubve“ dirigentu Ružici Veškovac!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set