• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2018

07:39

VOZITE OPREZNO ZBOG LEDA! AMSS: Putevi u Srbiji prohodni, nema zastoja

Vesti

VOZITE OPREZNO ZBOG LEDA! AMSS: Putevi u Srbiji prohodni, nema zastoja

Podeli vest

Tokom današnjeg dana vozače očekuju promenljive vremenske prilike, i dalje sa snegom, suznežicom, a u pojedinim delovima zemlje i sa ledenom kišom, saopštio je jutros AMSS

Kako se navodi, putevi prvog i drugog prioriteta su prohodni, zastoja i prekida nema. 
Vozači se upozoravaju da ispod novog snežnog pokrivača na pojedinim deonicama ima leda, što predstavlja veliku opasnost u vožnji. 

Ukoliko se naiđe na područja zahvaćena ledenom kišom potrebno je odmah maksimalno smanjiti brzinu vožnje, a ujedno i udvostričiti bezbedno odstojanje između vozila.

VREME OPASNO PO ŽIVOT! PAZITE LED! Širom Srbije se izlomilo više od 400 ljudi!

S obzirom da mnogi koriste vikend kako bi otputovali ka skijalištima i zimskim centrima, u popodnevnim satima se očekuje veći broj vozila na putevima koji vode u više planinske predele.

Zbog loših vremenskih uslova, odlažu se radovi na deonici Gornji Milanovac-Preljina, kao i na deonici Kartovska stena - Guča.
Do 7. marta izvodiće se radovi na zameni dotrajale i oštećene zaštitne ograde, kao i na uređenju bankina na delu auto-puta koji prolazi kroz Beograd od mosta "Gazela" do petlja "Zmaj", u smeru Beograd - Dobanovci. Za vreme radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna - desna saobraćajana traka, svakog dana u deonicama od 1,5 km.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, napominje AMSS.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set