• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.03.2018

07:58

OPASNE IGRE BABA MARTE! Danas ledena kiša, pa razvedravanje, NOĆAS PONOVO MINUS I SNEG!

Vesti

OPASNE IGRE BABA MARTE! Danas ledena kiša, pa razvedravanje, NOĆAS PONOVO MINUS I SNEG!

Podeli vest

Republički Hidrometeoroloski Zavod izdao je upozorenje na pojavu ledene kiše koja se u pojedinim delovima zemlje očekuje ujutru, a potom i na intenzivnije topljenje snega

RHMZ upozorava da se ujutru očekuje ledena kiša, a da se do 10. marta očekuje intenzivnije topljenje snega na jugu Srbije, a od ponedeljka, uz porast temperature i pojačanje južnog vetra i u ostalim krajevima. 

U Srbiji će danas pre podne biti pretežno oblačno, ponegde s kišom, na severu i istoku Srbije sa snegom ili ledenom kišom. Sredinom dana i posle podne prognozira se kratkotrajni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Uveče i u toku noći novo naoblačenje s kišom i snegom. 

Vetar će biti slab i umeren, na istoku i planinama jak, zapadni i severozapadni, a tokom dana biće u slabljenju i skretanju najpre na istočni, a uveče i noću na severni. 

Najniža temperatura biće od minus pet od tri stepena Celzijusa, a najviša od nule na severu do 11 stepeni na jugu Srbije. 

I u Beogradu će ujutro biti oblačno, u pojedinim delovima grada slab sneg ili kiša uz poledicu. U toku dana uglavnom suvo uz kratkotrajno razvedravanje. 

Uveče i noću očekuje se novo naoblacenje s kišom i snegom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni, posle podne i uveče u skretanju na istočni i severoistočni. Najniža temperatura oko nule, najviša oko 2 dva stepena.

Prema izgledima vremena do 10. marta, u nedelju ujutro i pre podne oblačno s kišom i snegom. Posle podne i uveče kratkotrajno razvedravanje. 

Naredne sedmice biće toplije uz čestu pojavu kiše i intenzivno topljenje snega u nižim i brdskim predelima, a postepeno na planinama. 

U ponedeljak i utorak u košavskom podrucju i na planinama biće vetrovito. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set