• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2018

12:35

DAN KOJI SMO ČEKALI! Sutra sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen!

Vesti

DAN KOJI SMO ČEKALI! Sutra sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen!

Podeli vest

 U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, samo ujutro i pre podne na severu umereno oblačno i suvo

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Najniža biće temperatura od 3 do 10 C, najviša od 17 do 21 C, dok će uveče na severu i zapadu, a tokom noći ponegde i u ostalim predelima, uz promenljivu oblačnost, naići kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Beogradu će ujutro biti umereno oblačno i suvo. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 10, najviša oko 21 C. Uveče i tokom noći uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša ili pljusak.


Prema prognozi za narednih sedam dana, vreme će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, u ponedeljak i utorak i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak će biti toplo i vetrovito sa umerenim i jakim, južnim i jugozapadnim vetrom, koji će oslabiti krajem dana. Od utorka temperatura će biti u manjem padu.

RHMZ je, takođe, izdao upozorenje na intenzivno topljenje snega na višim planinama tokom vikenda i u ponedeljak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set