• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2018

20:51

UPOZORENJE RHMZ: Vodostaj Save kod Šapca u blagoj stagnaciji, U UTORAK ĆE DOSTIĆI  NIVO VANREDNE ODBRANE

Vesti

UPOZORENJE RHMZ: Vodostaj Save kod Šapca u blagoj stagnaciji, U UTORAK ĆE DOSTIĆI NIVO VANREDNE ODBRANE

Podeli vest

Vodostaj Save kod Šapca trenutno je 437 centimetra, za tridesetak više nego juče, ali tokom popodneva je u blagoj stagnaciji

Na snazi su mere redovne odbrane od poplava u takozvanom sektoru četiri nizvodno od Šapca. Situacija na terenu se prati, a nadležne službe su pripravne i ne očekuju se problemi.

Kanalska mreža je očišćena i uključene sve crpne stanice za kontrolu nivoa vode. Prema najavama, u utorak se očekuje da Sava dostigne nivo vanredne odbrane, na koti 500, što bi trebalo da bude i njen maksimum.

Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje da se na Savi kod Šapca vodostaj nalazi iznad redovne odbrane od poplava sa tendencijom dalјeg porasta i približavanja granici vanredne odbrane od poplava 15.marta. 

printscreen rhmz

Kod Sremske Mitrovice redovna odbrana od poplava će biti dostignuta 14/15. marta sa tendencijom dalјeg porasta.

printscreen rhmz

TOPLO VREME DONELO PROBLEME: Upozorenje na intenzivno topljenje snega!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set