• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

24.03.2018

14:44

SRBI, VOLIM VAS! Amerikanac se izvinio Srbiji zbog nečasnog bombardovanja: KRIVCI TREBA DA ODGOVARAJU ZBOG ODVRATNOG ZLOČINA!

Vesti

SRBI, VOLIM VAS! Amerikanac se izvinio Srbiji zbog nečasnog bombardovanja: KRIVCI TREBA DA ODGOVARAJU ZBOG ODVRATNOG ZLOČINA!

Podeli vest

Amerikanac Čarls Keter, poznat po svom blogu i video snimcima kojima već godinama promoviše Srbiju, oglasio se povodom godišnjice NATO bombardovanja naše zemlje

U tekstu koji je postavio na svom Fejsbuk profilu, Amerikanac koji već godinama živi u Srbiji, podsetio je veliki broj svojih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj mreži da je, na današnji dan, počelo bombardovnanje Srbije od strane zemalja članica Severnoatlantske alijanse. 

- Pre 19 godina, Klinton, Bler i NATO prekršili su međunarodno pravo otpočevši svoju tromesečnu kampanju bombardovanja srpskog naroda. Uništili su skoro svaki most u zemlji, brojne fabrike, nekoliko bolnica, putnički voz, električne centrale, kinesku ambasadu, zgradu RTS-a i brojne stambene zgrade.

NEĆEMO VAM ZABORAVITI! 19 GODINA OD NATO BOMBARDOVANJA! Predsednik Vučić na Danu sećanja u Aleksincu!

- Nelegalno bombardovanje ubilo je 2.500 nevinih ljudi, žena i dece. Osakatilo je ekonomiju i nateralo mnoge da napuste svoju zemlju. Veoma je loše to što se velike zapadne sile neće naći pred međunarodnim sudovima zbog kršenja međunarodnog prava - napisao je Keter. 

- Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izivnjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu. Molim se za to da se krivci jednog dana budu prinuđeni da odgovaraju pred sudom za svoje nečasne i odvratne zločine protiv vašeg naroda... a i protiv mog naroda, takođe - istakao je Kater. 

- Živim sa, radim sa, družim se sa, borim se sa, plačem sa, slavim sa Srbima svakoga dana poslednjih osam godina. Za vas će uvek biti mesta u mom srcu - napisao je Čarls Kater, završivši svoju poruku na srpskom jeziku, rečima - Volim vas, Srbi


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 6 godina

Malo je ovakvih ali je dobro da ih ima. Kada bi takav bio i vrh Amerike i ne samo za Srbiju nego i za celu planetu.

zlata

pre 6 godina

Gos Keteru,svakom normalnom coveku u svetu,treba da bude jasno sledece:"Ono sto je bio Hitler u Drugom Svetskom ratu, to je u sadasnjem vremenu NATO "!Hvala Vama na podrsci nasem narodu,koji je dobar.izdrzljiv,gostoljubiv,iskren,obrazovan,koji ceni i gaji kult porodice,prijateljstva,hrabar narod ,dostojanstven,,lep narod.......Srbi ,verujte mi,bas zbog gore navedenih osobina,nikada nece ,ali nikada,oprostiti bombardovanje od strane Nato-alijanse!!!Srbi su veliki domacini ,ponekad se svadjaju izmedju sebe,ali kad je "gusto",kad je ugrozen,kad mu je drzava Srbija ugrozena--slozni su i funkcionisu kao JEDAN !!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set