• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.04.2018

23:39

RASPAD HARADINAJEVE VLADE: Pacolijeva Alijansa za novo Kosovo NAPUŠTA VLADAJUĆU KOALICIJU?!

Vesti

RASPAD HARADINAJEVE VLADE: Pacolijeva Alijansa za novo Kosovo NAPUŠTA VLADAJUĆU KOALICIJU?!

Podeli vest

Alijansa za novo Kosovo (ANK) nije prihvatila zahtev premijera Ramuša Haradinaja da razreše ministra unutrašnjih poslova Fljamura Sefaja, izjavio je  Rahim Pacoli iz ANK i dodao da stav savetnika kosovskog ministra spoljnih poslova (Bedžeta Pacolija), Jetljira Ziberaja, nije jedinstven stav ANK

On je to objavio na svom Fejsbuku i dodao da će, u slučaju da Haradinaj razreši dužnosti ministra Sefaja, ANK napustiti vladajuću koaliciju, prenosi prištinski portal Indexonline.
- ANK nije prihvatio zahtev Haradinaja o razrešenju ministra unutrašnjih poslova Fljamura Sefaja. Izjave Jetljira Ziberaja, savetnika ministra spoljnih poslova, ne predstavljaju jedinstven stav Alijanse za novo Kosovo. 

Dajemo na znanje premijeru Ramušu Haradinaju da ukoliko ministar Sefaj ne nastavi sa svojim radom u ministarstvu, Alijansa za novo Kosovo će napustiti vladajuću koaliciju- napisao je on.
Odluku o smeni Sefaja kosovski premijer doneo je nakon što je na Kosovu uhapšeno i deportovano šest turskih državljana osumnjičenih da su pripadnici pokreta FATO Fetulaha Gulena.

HARADINAJ BI DA SE SVAĐA S ERDOGANOM: Neće mu dozvoliti da se meša u UNUTRAŠNJA PITANJA KOSOVA?!

ERDOGAN U RATU SA HARADINAJEM: Predsednik Turske besan na albanske političare, zapretio i POVLAČENJEM PRIZNANJA KOSOVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set