• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Rajić

17.04.2018

15:12

 JOGA SMIRILA UZBUĐENJE! Suzana Puškaš iz Kule bila ubeđena da će u nagradnoj igri dobiti stan!

Vesti

JOGA SMIRILA UZBUĐENJE! Suzana Puškaš iz Kule bila ubeđena da će u nagradnoj igri dobiti stan!

Podeli vest

Srećnu vest da je dobila stan u igri "Uzmi račun i pobedi", Suzana Puškaš iz Kule saznala je u Beogradu, gde pohađa studije joge

- Suprug je u vreme izvlačenja nagrade bio u inostranstvu, a ja sam posle predavanja bila s prijateljicom u Takovskoj ulici ispred Glavne pošte, kad mi je drugarica iz Kule poslala čestitku. Od sreće sam sela na trotoar u opuštajući joga položaj – smeje se Suzana.

Informer

Njeni rođaci iz Kule kažu da je bila ubeđena da će dobiti stan u igri "Uzmi račun i pobedi" i da je to stalno govorila.-

Presrećna sam! Stan u Beogradu biće porodični. Suprug i ja se nećemo preseliti iz Kule, ali ćemo svi koristiti stan, i mi i naše troje dece. Stariji sin i ćerka su studenti u Budimpešti, a mlađi sin u Novom Sadu. Drago mi je da sam usrećila i sebe i njih, i svu moju familiju, i u Kuli i u Subotici, gde sam rođena – kaže Suzana.

   Dobitnica stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu napraviće, kaže, veliko slavlje u Kuli za rodbinu i prijatelje. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set