• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2018

08:29

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: Evropska unija nas zajebava! EULEKS: OTMICA ĐURIĆA JE OKEJ!

Vesti

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: Evropska unija nas zajebava! EULEKS: OTMICA ĐURIĆA JE OKEJ!

Podeli vest

Misija EU na Kosovu vlastima u Srbiji poslala dopis u kome kaže da je utvrđeno da je sila primenjena na Đuriću bila opravdana i zakonita!?!Euleks u dopisu priznaje 'Republiku Kosovo' iako bi morao da bude neutralan!

ČITAJTE JOŠ:

ŠEŠELJ: OLJU KOVAČEVIĆ ĆU KAZNITI KAD-TAD!Čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene

ŠIPTARI VEĆ SEDAM GODINA U ZATVORU DRŽE NEVINOG SRBINAZoran Kolić (45) bez ijednog dokaza 2011. uhapšen i osuđen zbog navodnog batinanja Albanca u zatvoru. Sudija tokom suđenja svedocima govorio kako da ga optuže

PORODIČNA DRAMA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Nataša sa bebom otišla u Novi Sad!* Nata se drugaricama poverila: Znala sam da Luka nema pare, kakav crni tajkun?! On je potrošio moje silne pare * Bio je patološki ljubomoran na bebu, nije mi dao da je uzmem kada plače!Sestra Kristina: Luka je odvojio Natašu od svih, šest meseci nije pričala sa roditeljima
Luka: Natašin otac mi preti ubistvom!

STIŽE NAM BAŠ LEPO VREME: Za Prvi maj i do 29 stepeni!

VEROVALI ILI NE: Piksi trener Arsenala?!Arsen Venger odlazi iz kluba posle 22 godine, jedan od najozbiljnijih kandidata za naslednika i Dragan Stojković

POKLON DODATAK: LJUBAV I ZDRAVLJE

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set